B. Braun Taiwan-Office by Wan Pu Sung

Wan Pu Sung Designs The B. Braun Taiwan Office

Wan Pu Sung, the designer of the highlighted project Award Winning B. Braun Taiwan office spells out, As designers have always placed premium on the functionality of space, and the interaction between people and space, they are aspired to realize such vision in this office domain. After removed the previous closed-off solid-wall partitioning to open up the entire space, through the use of glass partitioning and office furniture, they seek to define the program of each individual area, which, in turn, develops its own functionality. This project is made of individual spaces of multiple functionalities..

B. Braun Taiwan-Office by Wan Pu Sung Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=65467

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2019 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles