Clinic by Peter Cheng and Sam Tsai

Peter Cheng and Sam Tsai Exhibits The Stratum Clinic

Peter Cheng and Sam Tsai, the architect of the highlighted project Award Winning Stratum Clinic points out, The design inspiration came from the stones stacking in nature. The designer combines irregular lines, stone textures and marbles tor create a sharp but calm atmosphere. The clinic space uses open design to give patients comfortable fellings. The designer used mirror material on the edge of ceiling to increase the visual height. On the exterior wall, The designer used metal grille to present stereoscopic..

Clinic by Peter Cheng and Sam Tsai Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=68795

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles