Award Winning Urban Waterfront Residential House

Hsi Wen Yeh and Shu Wei Lo Shares The Urban Waterfront Residential House

Hsi Wen Yeh and Shu Wei Lo, the creative mind behind the awarded project Urban Waterfront - Residential House by Hsi Wen Yeh and Shu Wei Lo points out, The space is located at Zhubei River in Taiwan, and is built into an opened landscape painting scroll by using urban waterfront as a subject. During pattern planning, the compartment is removed to extend depth, increase greatly landscape area, so that the landscape seems as the opened landscape painting scroll. With the extension of window surface and pattern, material and color treatment are integrated to achieve the fusion of water image which increasing the interaction between people and landscape..

Award Winning Urban Waterfront Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=74572

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles