Residential House by Acclaimed Designer

Acclaimed Designer Shows The Latitude Residential House

The thinktank behind the highlighted work Award Winning Latitude Residential House points out, The design concept for this 3,000 sqf four-bedroom apartment, located in the central district of Singapore, is derived from pools of ribbon unraveling itself, translating into design, movement, dance, music and art. The living room was design based on the interlacing of ribbons forming diagonal weave patterns. This is being applied onto the TV feature panel that continues up to the ceiling. Each of the bedroom is customised to suit the individual occupier and yet with a common theme of the ribbon..

Residential House by Acclaimed Designer Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26370

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2017 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles