C House-Residential by Studio. Ho Design

Studio. Ho Design Portrays The C House Residential

Studio. Ho Design, the creator of the awarded design Award Winning C House Residential points out, The retired couple are able to share the joy of life together while keeping their own private spaces in the spacious room planned with smooth circulation. The natural light is kept within the refined space during the day; The inierlight bars brighten up at dusk and extend the visual sense of the dark TV wall. The rich interiority of home is shown gether with the pendant lamp above the dining table and the subdued light from the floor lamp. .

C House-Residential by Studio. Ho Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=61056

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Design Rankings
Copyright © 2010 - 2018 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles