Keiichi Hayashi's Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi Shares The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the creator of the awarded project Retail Shop by Keiichi Hayashi explicates, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Keiichi Hayashi's Kyoto Silk Retail Shop Images:

VIA: http://www.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DXGN Design Journal homepage.

Copyright © 2010 - 2014 DXGN Design Journal - dxgn.org - All Articles